[Company Logo Image]

Home FAQ Support Site-Map

Hoofdvenster
Home Hoofdvenster Import RoosterUnits Personen Periode Alg. voorw. Status Pers. voork. Berekenen Rapportage

 

Het hoofdvenster is het venster dat u de berekende roosters toont, en van waaruit u alle andere vensters oproept. Dit venster kent vele features. Zo is er een 'Manuele Mutatie-modus'. Deze maakt het mogelijk om via een muisklik na berekening diensten te wijzigen. Zie voorbeeld hieronder.  
ROSA 3004, 3008 en 3020 zijn volledig bestand-geörienteerd. Dit wil zeggen, dat volledige roosters, met alle Rooster-units inclusief alle relevante instellingen, in een enkel bestand kunnen worden opgeslagen.

Een praktische feature is de mogelijkheid om kleuren toe te kennen aan personen zodat in een oogopslag kan worden gezien of de verdeling van de diensten is zoals dat gewenst is. Deze feature is beschikbaar vanaf versie 3.1.0.4. van Rosapro.exe. Mensen die het programma eerder hebben gekocht kunnen een update gratis downloaden vanaf de Updates-pagina

Het hoofdvenster geeft evenals de Excel-rapportage gegevens weer in overzichtelijke kleuren.

Nieuw is de toevoeging van een CDD-Wizard die het importeren van een CDD-configuratie bestand eenvoudig maakt en foutloos doet verlopen.

Het is echter niet verplicht om gebruik te maken van de CDD-features, zodat een gebruik, zoals men van voorheen is gewend nog steeds mogelijk is. 


 

Home ] Omhoog ] FAQ ] Support ] Site-Map ]

Stuur bericht aan info@rosa.nl  (+31 (0)35 6930264) indien u vragen heeft over deze website.
Laatst gewijzigd: mei 08, 2001