[Company Logo Image]

Home FAQ Support Site-Map

Updates
Home Updates MailingList Support FAQ

 

ROSA Software tracht een ontdekte/aangemelde fout direct te repareren. We vinden dat klanten het recht hebben om direct en gratis te beschikken over reparaties en updates. Verder vinden wij dat er eenduidig verklaard moet worden wat er gerepareerd is of welke features zijn toegevoegd. Wij vinden een inzichtelijke versie-nummering belangrijk.

Lees onderstaande goed voordat u de UPDATES installeert:

Voordat u een UPDATE installeert dient u eerst ROSA 3004/8/20 te hebben ge´nstalleerd en minimaal 1 (ÚÚn) maal te hebben gestart. 

(Let op, de update werkt alleen dan goed wanneer u ROSA 3004/8/20 ge´nstalleerd heeft middels een door ons geleverde installatie-set.)

Wij kunnen alleen ondersteuning geven op de laatste versies van de modules.

12/11/2010

Alle updates in een keer downloaden.

Voor uw gemak hebben wij alle updates gebundeld in een bestand (2,6 Mb).
Een keer downloaden,
een keer DUBBELKLIKKEN,
en u bent helemaal up to date.

Klik op HIER voor de update (datum 12-november-2010)

EXTRA INSTRUCTIE!!

Sommige mensen ervaren in oudere bestanden vreemde effecten bij het creŰren van rapportages nadat ze de updates hebben ge´nstalleerd. De remedie is eenvoudig. Klik in het "Periode"-venster op "Actualiseer CDD-import". Het probleem is dan verholpen. Excuses voor de overlast. Ondanks deze bijzonderheid raden wij u toch aan om alle updates uit te voeren.

Onderstaande links leiden niet meer tot updates, maar tot informatie-pagina's betreffende de updates.

29/1/2008

29/1/2008

19/11/2003

06/09/2002

19/11/2003

15/10/2003

12/11/2010

06/09/2002

06/09/2002

10/12/2001

23/11/2001

11/07/2001

RosaPro

ReportHTML

Form3

Form4

Engine

Form5

Form6

Report

Form2

Helpfiles

HelpDocument

Excel

3.1.0.22

3.4.0.7

3.1.0.10

3.1.0.6

3.1.0.10

3.0.0.11

3.0.0.10

3.0.0.14

3.0.0.8

148 Kb

48 Kb

3.0.0.5


Belangrijke support-mededeling voor gebruikers van Windows Vista of Windows 7

Gebruikers van Windows Vista en Windows 7 merken dat het HELP-systeem uit vorige Windows-versies niet meer wordt ondersteund.
Microsoft heeft hiervoor een oplossing gereed in de vorm van een kleine download.
Het is niet toegestaan dat ROSA Software deze zelf distribueert.
Het is ook onmogelijk om direct naar deze update een link te plaatsen omdat op de Microsoft website links worden berekend en kunnen wijzigen zonder aankondiging.
Het snelste komt u tot de update door via Google deze te zoeken. KLIK HIER
Een van de bovenste treffers heeft als titel: "
Download details: WinHlp32.exe for Windows Vista"
Kies bij het keuze vakje "
Change language" voor "Dutch"
U vind hier aanwijzingen hoe de update te installeren.

Mocht u niet weten of u een 64 dan wel een 32 bits versie van Windows heeft, dan legt Microsoft hier uit hoe u dit kunt achterhalen.


Het spijt ROSA Software vreselijk dat u dit wordt aangedaan.
Net als u hadden wij ook liever gehad dat Microsoft was doorgegaan met de ondersteuning van het oude HELP-systeem, of dat het de installatie van een update eenvoudiger had gemaakt.
Mocht u er niet uitkomen, dan kan ROSA Software u telefonisch stap voor stap ondersteunen.


Bezitters van de CDD-tool kunnen hier terecht voor updates.

De CDD-Tool is een apart product, mensen die het ROSA rooster-programma gebruiken, die voor een HAGRO roosteren hebben onderstaande update NIET nodig en krijgen een foutmelding wanneer ze deze toch trachten te installeren.

11/11/2012

laatste update CDD

1.5.0.7


Lees onderstaand alleen indien u problemen heeft ondervonden met het installeren van een UPDATE

Het installeren van een UPDATE is niet moeilijk. Er kunnen echter in uitzonderingssituaties fouten optreden. Aanwijzingen hoe een patch te installeren vindt u op de pagina waar u de UPDATE kunt downloaden. U komt op deze pagina door bovenstaand te klikken op de UPDATE die u wenst te downloaden.

Indien het installeren van patches niet lukt en u krijgt onderstaande foutmeldingen. Wat betekenen deze en wat kunt u doen:

INFO FAIL: U heeft het UPDATE-programma met Winzip uitgepakt, en daarna het bijgeleverde Setup.exe gestart, zonder er voor te zorgen dat het ook bijgeleverde Info.ini in dezelfde directory staat.

SRC FAIL: U heeft het UPDATE-programma met Winzip uitgepakt, en daarna het bijgeleverde Setup.exe gestart, zonder er voor te zorgen dat het ook bijgeleverde te patchen bestand in dezelfde directory staat.

RENVER FAIL: Uw installatie van ROSA 3004/8 is op een of andere manier gecorrumpeerd. Waarschijnlijk kunt u ROSA 3004/8 (met of zonder UPDATE) niet starten. Aangeraden wordt om eerst ROSA 3004/8 opnieuw te installeren. Voordat u ROSA 3004/8 installeert dient u het eerst te de´nstalleren. Dit kunt u doen via het Windows Software Toevoegen/Verwijderen icoon in het configuratie-panel.

MSA FAIL57Uw installatie van ROSA 3004/8 is op een of andere manier gecorrumpeerd. Waarschijnlijk kunt u ROSA 3004/8 (met of zonder UPDATE) niet starten. Aangeraden wordt om eerst ROSA 3004/8 opnieuw te installeren. Dit kunt u doen via het Windows Software Toevoegen/Verwijderen icoon in het configuratie-panel.

REG FAILIndien ROSA 3004/8 goed is ge´nstalleert dan dient u het minimaal eenmaal gestart te hebben. Tijdens het starten van ROSA 3004/8 wordt er een bepaalde registry-entry gewijzigd die gebruikt wordt door het UPDATE-programma.

DEST FAIL Het bestand dat gepatcht dient te worden kon door het UPDATE-programma niet worden aangetroffen.

Wij hebben onze software geschreven voor de Microsoft-Windows omgeving we hebben daarbij gebruik gemaakt van de specificaties die beschrijven hoe een Windows-omgeving er normalerwijze uitziet. Wij beseffen dat dit niet altijd conform de werkelijkheid is.

Mocht er bij u een afwijkende situatie bestaan en het UPDATE-programma niet naar verwachting werken, dan kunnen wij u volgende tip geven: Indien u Winzip heeft ge´nstalleerd is het mogelijk het UPDATE-programma te openen met Winzip. Indien u Winzip heeft ge´nstalleerd dan verschijnt er in het menu dat verschijnt wanneer u de UPDATE met de rechter-muistoets aanklikt de menu-optie: "Open with Winzip". U treft dan in het UPDATE-bestand de module aan die vervangen moet worden. U kiest ervoor om deze module te extracten en te kopiŰren naar de plek waar de oorspronkelijke module staat. Bij een standaard installatie is dit "C:\Program Files\ROSA3004". De oorspronkelijke module wordt bij deze actie overschreven. Wilt  u dit niet dan dient u eerst de oorspronkelijke module apart te bewaren.

Beschikt u niet over Winzip, dan kunt u dit gratis downloaden op de website van Winzip. Het gebruik van dit programma is gedurende een bepaalde tijd gratis (Shareware-concept).

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe updates, dan kunt u intekenen op de ROSA3004/3008-MailingList.

 
 

Home ] Omhoog ] FAQ ] Support ] Site-Map ]

Stuur bericht aan info@rosa.nl  (+31 (0)35 6930264) indien u vragen heeft over deze website.
Laatst gewijzigd: november 19, 2004